BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Bad
Een bad voor uw badkamer koopt u bij Pieper Ermelo

Tegenwoordig is een bad in de badkamer voor iedereen weggelegd. Zelfs in kleine ruimtes kan een bad worden geplaatst. Bij Pieper Sanitair bent u aan het juiste adres voor ruimtebesparende baden van slechts 160 cm lang.

Verschillende baden voor verschillende gebruikers
Ook hoekbaden of halfronde baden, voorzien van een douche en spatwand, kunnen geleverd worden door Pieper Ermelo. Ligt u graag lang in bad? Kies dan voor een dubbelwandig bad, zodat het water langer op temperatuur blijft.

Een echte wellness beleving
Een whirlpoolbad tilt uw wellness beleving naar een hoger niveau. Met de mogelijkheden van vandaag stelt u moeiteloos diverse ontspannende programma’s in. U maakt uw spieren en huid weer helemaal soepel en stapt als herboren uit bad.

Wilt u ons assortiment baden zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak al onze producten bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.

 Bel mij