BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Badkamermeubels

Een opgeruimde badkamer begint met badkamer meubels van BPG Pieper Ermelo

Voor veel mensen is het volgende heel herkenbaar. Een wastafel of planchet vol met crèmetjes, gel, deodorant, luchtjes, tandenborstels etc. Gelukkig kan het ook anders.

Mooie oplossingen voor een opgeruimde badkamer
Bij BPG Pieper vindt u mooie en slimme oplossingen voor een opgeruimde badkamer. Is een spiegelkast met voldoende bergruimte en geïntegreerde verlichting iets voor u? Of een wastafel met daaronder ruime kasten en/of lades? Het voordeel van grote lades is dat ze praktisch kunnen worden ingedeeld en u ziet in één oogopslag al uw badkamerspulletjes.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Romantisch, tijdloos, strak of licht en fris. Een functionele basisopstelling of uw eigen mini wellness center. De mogelijkheden voor de inrichting van uw badkamer zijn eindeloos.

Een badkamer wordt gebruikt door meerdere personen
Belangrijk is: wat zijn uw eisen en wensen? Heeft u jonge kinderen? Denkt u dan aan kindveilige oplossingen! Over het algemeen maken er meerdere personen gebruik van de badkamer. En soms nog tegelijkertijd ook! Dan is een dubbele wastafel geen overbodige luxe. Allemaal zaken die een belangrijke rol spelen bij het inrichten van uw ideale badkamer.

Kleur en uitstraling
Naast verschillende maatvoeringen, kunt u ook kiezen uit een groot gamma voor wat betreft kleur en uitstraling. Wel of geen zelfsluitende lades, halogeen of LED verlichting, enkele of dubbele spoelbak, mat of hoogglans, natuursteen of kunststof. Ook kunt u kiezen uit unikleuren, chique houttinten of mooie combinaties met gekleurde panelen.

Wilt u ons assortiment badkamermeubilair zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak al onze producten bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.
Bel mij