BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Douche
Een douche, die voldoet aan al uw wensen, bij BPG Pieper Ermelo kopen

U bent op zoek naar een douchecabine, maar u weet niet precies wat u wilt? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een inloopdouche en daarbij heeft u nog meerdere opties voor de douche zelf. Ook is een glazen spatwand een stijlvol element in een badkamer! Bij BPG Pieper heeft u een ruime keuze en kunnen onze medewerkers u voorzien van gedegen advies!

Inloopdouches
Steeds meer mensen kiezen voor een inloopdouche. Een inloopdouche is stijlvol, praktisch en door het gebruik van glas oogt uw badkamer groter. Heeft u al een idee welke douche u wilt? Hieronder enkele mogelijkheden:
- een waterbesparende douchekop is verkrijgbaar in meerdere standen: een dubbele douchekop, een massagedouche of een compleet regendouchesysteem;
- of kies voor een combinatie van een vaste regendouche met losse handdouche;
- en met een geïntegreerde thermostaatkraan doucht u comfortabel en veilig.

Wilt u ons assortiment douches zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak al onze producten bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.

   

 
Bel mij