BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Kranen
Een kraan kopen voor uw bad of wastafel bij Pieper Ermelo

Kranen hebben een grote invloed op de uitstraling van uw badkamer. Engelse spindelkranen ademen nostalgie, maar u kunt ook kiezen voor strak Italiaans design. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit.
Thermostaatkranen zijn een uitkomst voor gezinnen met kleine kinderen. Nooit het risico dat de kraan in een onbewaakt ogenblik wordt opengedraaid en met een geïntegreerde thermostaatkraan doucht u comfortabel en veilig. Daarnaast is een thermostaatkraan ook nog eens milieubewust, omdat het energie bespaart! Kortom, kies voor een thermostaatkranen als u comfort, gemak en energiebesparing wilt combineren! BPG Pieper levert kranen van alle grote merken in alle stijlen en prijsklassen.

Wilt u ons assortiment kranen zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak al onze producten bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.
Bel mij