BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Toilet
Een toilet kopen bij BPG Pieper in Ermelo

Bij BPG Pieper in Ermelo vindt u het toilet dat bij uw interieur past. Strak, modern, tijdloos of klassiek: Pieper Sanitair heeft het toilet dat u zoekt. Ook hebben wij toiletten in ons assortiment als onderdeel van een complete sanitairlijn. Zelfs toonaangevend design behoort tot de mogelijkheden. In vele kleuren, vele uitvoeringen en van alle grote merken.

Toiletten zijn er in diverse uitvoeringen
Wandcloset met inbouwreservoir, closetcombinatie, sanibroyeur of juist een ruimtebesparend toilet. Met name in oudere huizen zijn toiletten soms zo klein, dat een ruimtebesparend toilet net het verschil kan maken tussen ongemakkelijk of comfortabel toiletbezoek.

Wilt u ons assortiment toiletten zelf bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u op uw gemak al onze producten bekijken en onze medewerkers kunnen u meteen van deskundige advies voorzien.

        

 
Bel mij