BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

dakpannen bpg pieper

Van heinde en verre komen mensen naar BPG Pieper voor hun dakpannen. Hier zijn namelijk ruim 250 soorten dakpannen verkrijgbaar. Veel mensen hebben direct de klassieke, terracotta keramische dakpan voor ogen, maar dakpannen zijn verkrijgbaar in veel meer kleuren, vormen en afmetingen. Wij geven een overzicht van alle mogelijkheden op ons pannenplein.

Dakpannen kopen

Het pannenplein is een onderdeel van onze showroom, speciaal voor dakpannen. Hier is een zeer ruim assortiment dakpannen opgesteld, zodat klanten goed kunnen zien wat de verschillen zijn tussen de dakpannen en hoe elk soort dakpan tot zijn recht komt. De medewerkers van BPG Pieper kunnen u uitstekend voorlichten over het kiezen van de dakpan die het beste past bij uw gevel en in lijn is met uw onderhoudswensen.

De juiste dakpan

Beton of keramisch? Dat is de eerste vraag bij het kiezen van de juiste dakpannen. De keramische dakpan wordt gemaakt van klei en raakt niet snel beschadigd. Ook zijn deze dakpannen waterdicht, vochtbestendig en zeer duurzaam. De betonnen dakpan bestaat uit een mengsel van zand, water en cement of klei. Betonnen dakpannen zijn doorgaans goedkoper. Er komen steeds betere betonnen dakpannen op de markt. Vaak zijn ze voorzien van een acrylaat beschermlaag, die de dakpan beschermt tegen mossen, algen en stof. Betonnen dakpannen zijn sneller te leggen dan keramische dakpannen. Welke pan u ook kiest: zorg ervoor dat deze kan steunen op een zwaar dakgebinte.

Bel mij