BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

tegels bpg pieper

De mooiste en ruimste collectie wand- en vloertegels vinden woningbezitters bij BPG Pieper. Of het nu voor badkamer, toilet of een woonruimte is. Naast tegels in alle steensoorten, formaten en kleuren heeft BPG  Pieper ook alle benodigdheden om deze tegels te leggen. Denk aan voorstrijkmiddelen, lijmen, afwerkingsprofielen, lijm- en voegmiddelen en waterdichte systemen voor natte cellen. Want mooie tegels komen pas goed tot hun recht wanneer deze professioneel zijn gelegd, met de juiste materialen. De adviseurs in de showroom en bouwwinkel van BPG Pieper hebben veel tegelkennis, waardoor zij elke klant van een passend verwerking- en onderhoudsadvies kunnen voorzien.

Wandtegels

Vooral bij badkamers doen mensen het langst over de keuze van de juiste tegels. Logisch, want er valt veel te kiezen. Ruimtelijk wit of rustgevend donkergrijs? Met of zonder sierrand? Vierkante tegels, metrotegels of een ander formaat? Glad of met structuur? Vloertegels kunnen trouwens ook aan de wand, andersom is niet aan te raden. Het is het overwegen waard om een sfeervolle tegel voor de woon-, werk- en slaapkamer te gebruiken. Dat geeft eenheid en stijl aan een woning.

Vloertegels

Plavuizen met houtlook zijn bij veel nieuwe woningbezitters favoriet. Deze keramische tegels hebben de natuurlijke uitstraling van hout, maar zijn heel geschikt om vloerverwarming onder aan te brengen. BPG Pieper heeft keramische tegels in veel verschillende kleurnuances op voorraad.

Bel mij