BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

tuintegels bpg pieper

De showtuin van BPG Pieper is uniek in de regio. Hier zijn allerlei soorten sierbestrating te zien in diverse tuinopstellingen, zodat het effect van de steen op de aanblik van de tuin direct zichtbaar is. In de showtuin zijn specialisten aanwezig die kunnen helpen de juiste tuintegels te kiezen. Zij kennen de voor- en nadelen van natuursteen tegels, gebakken sierbestrating en keramische buitentegels.

Natuursteen tegels

Natuursteen heeft een luxe, tijdloze uitstraling. En elke serie natuursteen sierbestrating is uniek in kleur, wat ook meteen de charme is van dit materiaal. Niet alleen de keuze van de steensoort - zoals basalt, hardsteen of leisteen - maar ook de oppervlakteafwerking is bepalend voor de uitstraling van de steen. Natuursteen tegels kunnen bijvoorbeeld gezoet, gevlamd of geborsteld zijn. Dit heeft ook gevolgen voor het onderhoud van de steen. Laat u daarom altijd goed voorlichten over het verwerken van natuursteen.

Gebakken sierbestrating

Gebakken klinkers worden alleen maar mooier met de tijd. Deze sierbestrating is duurzaam.  Het is uiterst slijtvast, sterk, hard en weerbestendig. Gebakken sierbestrating kent verschillende vormen, zoals de getrommelde gebakken klinker en het gezaagde waaltje. Deze tegels zijn altijd kleurvast en houden levenslang hun natuurlijke tint. Een combinatie van natuursteen en gebakken sierbestrating geeft een moderne en luxueuze uitstraling aan de tuin.

Keramische buitentegels

Keramische tuintegels? Jazeker! De keramische of porseleinen tegel voor buiten is in opkomst. Vroeger waren keramische tegels niet bestand tegen buitengebruik, maar met nieuwe technieken zijn er soorten keramische sierbestrating gemaakt die hier bij uitstek geschikt voor zijn. Deze tegels zijn onderhoudsarm, antislip, vorstbestendig, kleurvast, bestand tegen schoonmaakmiddelen en maatvast. Enorm veel voordelen dus. En keramische sierbestrating is beschikbaar in maar liefst 30 kleuren.

Bel mij