BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

badkamer bpg pieper

De badkamer is voor veel mensen het rustpunt in huis. Steeds vaker kiezen klanten daarom voor grote badkamertegels in donkere aardetinten. Ook de inloopdouche is populair, net als het hebben van twee wasbakken naast elkaar. Naast goed sanitair is ook de ventilatie een belangrijk aandachtspunt, evenals vochtbestendige plafondafwerking van de badkamer, eventueel met ingebouwde verlichting. Vaak komt de kleur van de vloertegels weer terug in de wandtegels van de badkamer, bijvoorbeeld als tegelrand. Een belangrijke overweging is ook de aanleg van vloerverwarming, omdat dit invloed heeft op de tegelkeuze. Onze badkamerspecialisten kennen alle materialen en mogelijkheden, dus vraag hun gerust om advies.

Tegels en sanitair in 3D

Veel mensen hebben een badkamer van 2x2 of 2x3 meter. Het is best moeilijk om je een voorstelling te maken hoe zo'n kleine ruimte eruit gaat zien met nieuwe vloertegels en nieuw sanitair. Gaat het überhaupt wel passen? Bij BPG Pieper krijgen klanten daarom gratis een 3D-ontwerp van hun badkamer. De badkamerspecialist neemt de verschillende indelingsmogelijkheden met hen door en geeft suggesties die bij de wensen van de klanten passen. Door de 3D-schets krijgen zij vervolgens een beter beeld van de sfeer en de ruimte van hun toekomstige badkamer. Vaak blijkt na de bouw of verbouwing dat de badkamer precies volgens ontwerp is gelukt.

Bel mij