BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Historie bpg

 • 1976

  BPG Pieper is sinds 1976 gevestigd aan de Oude Telgterweg in Ermelo. Het is een echt familiebedrijf en een begrip in de regio. Medewerkers nemen de tijd voor elke klant en afspraak is afspraak. Bij de oprichting in 1976 was Pieper vooral gericht op de agrarische markt, maar in de loop der jaren groeide de winkel uit tot een volwaardige bouwmaterialenhandel met een breed assortiment. Inmiddels is BPG Pieper als bouwmarkt uniek in de regio, met een magazijn van maar liefst 10.000 m2, eigen vrachtwagens en bijzondere ruime collecties dakpannen, stenen en tegels.

 • 1976

  Wijnand Pieper sr. begint een bedrijf in staalconstructies voor agrariërs in de omgeving.

 • 2001

  Wijnand Pieper jr. en Wouter Pieper nemen het roer over.

 • 2008

  Pieper treedt toe tot 4Plus Bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij de bouwmaterialenhandel nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.

 • 2011

  Pieper gaat de BPG-formule voeren en wordt BPG Pieper.

 • 2016

  In oktober 2016 bestaat BPG Pieper 40 jaar.

Bel mij