BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Tuinbenodigdheden, accessoires en diversen online kopen

Op Steenvoordeel.nl vindt u alles voor uw tuin. Dat houdt niet op bij sierbestrating en betonelementen: ook diverse benodigdheden en accessoires kunt u (voordelig) online kopen. Op die manier kunt u het 'totaalpakket' bestellen op 1 plaats. Makkelijk toch?


Varistone LM Aqua is een 1-component, drainerende kant-en-klare voegmortel voor het voegen van natuur- of betonsteenbestrating, tegel- en klinkervloeren op terrassen en tuinpaden. lees meer...>Varistone PZ is een milieuvriendelijke, gestabiliseerde voegmortel voor voegen van 1 tot 10 mm. Varistone PZ is een innovatieve polymeer gebonden voegmortel voor het voegen van allerlei soorten bestrating zoals tuinpaden en terrassen. lees meer...>Portland cement voor bereiding van beton, mortel, injectiemortel en andere mengsels bestemd voor de bouw en vervaardiging van bouwproducten. lees meer...>Vari Spacer is een handige hulpmiddel om uw bestrating met vaste afstanden te kunnen voegen. De Vari Spacer kruisjes zijn herbruikbaar. lees meer...>De Gravel Fix® Pro grindstabilisatiematten houden, dankzij de uitgekiende honingraat celstructuur, alle grindsoorten met een korrelgrootte van 3 à 16 mm mooi op hun plaats. Kuilen en oneffenheden zijn voorgoed verleden tijd. lees meer...>Anti-worteldoek voor het tegen gaan van onkruidgroei van onderaf. Bij uitstek te gebruiken bij halfverhardingen zoals grind, split en houtsnippers. Ook te gebruiken onder straatwerk en voor het scheiden van grond en zandlagen. lees meer...>

Bel mij