BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Bestrating voor uw terras, tuin of oprit kopen

Koop sierbestrating online bij Steenvoordeel! (onderdeel van BPG Pieper Bouwmaterialen) Maak uw keuze uit ons assortiment terrastegels en stenen en klinkers. U vindt in onze webshop o.a. getrommelde bestrating, gebakken bestrating en strakke bestrating. Wij bieden u scherpe prijzen en een snelle levering!

Klinkers

In de categorieën getrommelde, gebakken en strakke bestrating vindt u ons aanbod aan klinkers terug. Deze klinkers zijn beschikbaar in waalformaat, dikformaat en grootformaat. Ook vindt u bij ons een ruime keuze aan betonklinkers.

Persoonlijk advies

Wilt u de stenen zelf bekijken en ontvangt u graag persoonlijk advies? Kom dan eens naar onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wij hebben ook regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.


Bel mij