BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Kunstgras
Kunstgras: Natuurlijke uitstraling en weinig onderhoud

Met kunstgras heeft u altijd een mooi gazon. Nooit meer sproeien, kanten afsteken of maaien. Geen mos of lelijke plekken in uw gazon.
Wij leveren kunstgras in diverse kwaliteiten en kleurstellingen en voor prijzen waar u het niet voor hoeft te laten. Ons kunstgras kent een goede afwatering zodat er geen water op blijft staan.
Of u het nu wilt gebruiken voor uw balkon, uw tuin of als speelgras, wij hebben de juiste kunstgrassoorten voor u.

Wilt u een gazon dat er altijd perfect uitziet en niet zwaar wordt belast dan is ons kunstgras type Bentley echt wat voor u.

Wilt u de kinderen buiten laten spelen en bent u bang dat dit ten koste gaat van uw gazon dan adviseren wij u sportgras. Sportgras is namelijk fijner dan kunstgras, iets langer en heeft de uitstraling van echt gras. Daardoor is het een ideaal product voor intensief gebruik. Pak dus gerust een voetbal en geniet van uw sportgras.

U koopt bij ons al kunstgras vanaf € 14,95 per m2.

Bekijk hier ons assortiment kunstgras
Bel mij