BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Nu ook volop hout voordeel op Steenvoordeel.nl!


Op Steenvoordeel.nl profiteert u nu ook van voordelig geprijsd hout! Bij ons kunt u o.a. terecht voor Douglas hout, hardhout, geïmpregneerd (vuren) hout en Zweeds rabat (zwart gelakt). Al het hout is zeer scherp geprijsd, dus een echte aanrader!

Douglas hout

Douglas is de naam van een houtsoort, afkomstig van de douglasspar. Het spint is bleekbruin; het kernhout is roze-bruin: het kernhout is matig duurzaam (klasse 3-4). Het hout is in grote afmetingen beschikbaar en wordt bijvoorbeeld gebruikt om overkappingen en buitenverblijven te bouwen. Van Douglas hebben we o.a. gordings, palen, planken, regels en Ysselrabat.

Zweeds rabat (zwart gelakt)

Potdekselplanken Zweeds rabat vuren (zwart gelakt) is verkrijgbaar in de lengtes 360, 420 en 510 cm. Het vuren rabat heeft de volgende behandelingen gehad: geïmpregneerd, terug gedroogd, gegrond en afgelakt. Ook verkrijgbaar: hoekstijlen Zweeds rabat.

Geïmpregneerd hout en hardhout

Ons geïmpregneerde hout is KOMO en FSC gecertificeerd. Het is Noord Europees hout, nabehandeld, bevat weinig noesten en is onderhoudsvriendelijk. Het hardhout wat wij op voorraad hebben liggen is ook FSC gecertificeerd, wat inhoudt dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos. Het belangrijkste kenmerk van ons hardhout is dat het duurzaam hout is!

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment tuinhout
Bel mij