BPG Pieper maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Breng uw tuin tot leven met tuinverlichting van in-lite


Tuinverlichting is een essentieel onderdeel van een tuin. Zoals in-lite het zelf zegt: 'Zonder licht geen tuin'. Dat klopt! Niet alleen zorgt tuinverlichting voor sfeer (u gaat natuurlijk niet gezellig in een donkere tuin zitten), maar is het ook praktisch en functioneel. Zo is het altijd handig om looppaden goed te verlichten en een goed verlichte tuin is minder aantrekkelijk voor inbrekers dan tuinen zonder verlichting

Wij zijn leverancier van in-lite buitenverlichting

in-lite is een jonge, innovatieve producent van tuinverlichting. Dit Nederlandse bedrijf heeft haar eigen visie op licht ontwikkeld, namelijk 'dat het bij de aanleg van buitenverlichting vooral gaat om het licht en de effecten die je daarmee bereikt.' Tot het assortiment van in-lite behoren o.a. grondspots, staande lampen, wandlampen, buitenspots en meer!

Iedereen kan in-lite tuinverlichting aanleggen!

De producten van in-lite zijn gemakkelijk te installeren, dat is één van de grote voordelen van in-lite. Zelfs als u geen (of weinig) technische kennis heeft kunt u zelf de producten aanleggen.

Bekijk hier onze tuinverlichting
Bel mij